Skolbanken – inspiration och utveckling från hela landet

VT 21 Bollspel

Skapad 2021-02-15 16:20 i Valhallaskolan Halmstad
Grundskola 6 Idrott och hälsa

Under denna period har vi spelat Volleyboll men också fått möjlighet att testa handboll och innebandy.

Genom undervisningen i ämnet idrott och hälsa ska eleverna sammanfattningsvis ges förutsättningar att utveckla sin förmåga att...

  • Idh   röra sig allsidigt i olika fysiska sammanhang,
  • Idh   planera, praktiskt genomföra och värdera idrott och andra fysiska aktiviteter utifrån olika synsätt på hälsa, rörelse och livsstil,
  • Idh   förebygga risker vid fysisk aktivitet samt hantera nödsituationer på land och i vatten.
E
C
A
Innehåll
Regler Idrottsspecifika rörelser Lagspel
Du kan vara med i lekar, spel och idrotter i olika miljöer. Du anpassar dina rörelser på ett ganska bra sätt till aktiviteten.
Du kan vara med i lekar, spel och idrotter i olika miljöer. Du anpassar dina rörelser på ett bra sätt till aktiviteten.
Du kan vara med i lekar, spel och idrotter i olika miljöer. Du anpassar dina rörelser på ett mycket bra sätt till aktiviteten.
Diskussion
Du kan uttrycka åsikter om de olika bollspelen. Du visar inom de olika bollsporterna hur du ska förbereda dig på bästa sätt och hur idrottsspecifik träning kan utveckla din hälsa och din fysiska förmåga
Du kan prata om olika fysiska aktiviteter du varit med om. Du diskuterar på ett enkelt sätt hur det hänger ihop med med hälsa och fysisk förmåga.
Du kan prata om olika fysiska aktiviteter du varit med om. Du diskuterar på ett utvecklat sätt hur det hänger ihop med med hälsa och fysisk förmåga.
Du kan prata om olika fysiska aktiviteter du varit med om. Du diskuterar på ett välutvecklat sätt hur det hänger ihop med med hälsa och fysisk förmåga.
Beröm eller ge feedback på det här materialet genom att skriva en kommentar här: