Skolbanken – inspiration och utveckling från hela landet

Muntlig presentation

Skapad 2021-02-17 11:43 i Österledskolan Halmstad
Grundskola 7 – 9 Svenska

Muntlig presentation

Nivå 1
E
Nivå 2
C
Nivå 3
A
  • Sv  7-9
Du kan förbereda och hålla en enkel muntlig redovisning Inledning, innehåll och avslut fungerar ganska bra Din presentation har en ganska bra struktur och utformning Du anpassar innehållet i redovisningen och ditt sätt att redovisa till de som lyssnar, till ämnet och till situationen på ett ganska bra sätt.
Du kan förbereda och hålla en utvecklad muntlig redovisning Inledning, innehåll och avslut fungerar bra Din presentation har en bra struktur och utformning och du hänvisar till den under redovisningen Du anpassar innehållet i redovisningen och ditt sätt att redovisa till de som lyssnar, till ämnet och till situationen på ett bra sätt.
Du kan förbereda och hålla en välutvecklad muntlig redovisning Inledning, innehåll och avslut fungerar mycket bra Din presentation har en mycket bra struktur och utformning och du använder dig av den på ett mycket bra sätt medan du redovisar. Din presentation är utformad så att den väcker intresse och gör det lättare att hänga med för de som lyssnar. Du anpassar innehållet i redovisningen och ditt sätt att redovisa till de som lyssnar, till ämnet och till situationen på ett mycket bra sätt.
Beröm eller ge feedback på det här materialet genom att skriva en kommentar här: