Skolbanken – inspiration och utveckling från hela landet

Ekologi nr 2 att söka och använda naturvetenskaplig information.

Skapad 2021-02-24 14:16 i Länna skola Norrtälje
Grundskola 7 – 9 Biologi

Lärandematris biologi: att söka information

Ännu ej uppnådd
Nivå 1
Nivå 2
Nivå 3
Söka naturvetenskaplig information, källkritik
Du visar att du kan söka naturvetenskaplig information, använda olika källor och föra enkla och till viss del underbyggda resonemang om informationens och källornas trovärdighet och relevans.
Du visar att du kan söka naturvetenskaplig information, använda olika källor och föra utvecklade och relativt väl underbyggda resonemang om informationens och källornas trovärdighet och relevans.
Du visar att du kan söka naturvetenskaplig information, använda olika källor och föra välutvecklade och väl underbyggda resonemang om informationens och källornas trovärdighet och relevans.
Använda naturvetenskaplig information, skapa texter
Du använder informationen på ett i huvudsak fungerande sätt för att skapa enkla texter och andra framställningar med viss anpassning till syfte och målgrupp.
Du använder informationen på ett relativt väl fungerande sätt för att skapa utvecklade texter och andra framställningar med relativt god anpassning till syfte och målgrupp.
Du kan använda informationen på ett väl fungerande sätt för att skapa välutvecklade texter och andra framställningar med god anpassning till syfte och målgrupp.
Beröm eller ge feedback på det här materialet genom att skriva en kommentar här: