👋🏼 Var med och förbättra Skolbanken med oss på Unikum. Svara på formuläret här

Skolbanken – inspiration och utveckling från hela landet

The book about me

Skapad 2021-05-11 12:33 i Vist skola Linköping
Grundskola 5 Engelska

Rubrik 1

Nivå 1
Nivå 2
Nivå 3
Översättning av ord.
De flesta ord är korrekt översatta. En engelsktalande person kan förstå vilka orden är.
I princip alla ord är korrekt översatta.
Alla ord är korrekt översatta.
Stavning av ord.
De flesta ord är korrekt stavade.
I princip alla ord är korrekt stavade.
Alla ord är korrekt stavade.
Egna meningar.
De flesta meningarna är delvis korrekta gällande ordval, ordföljd, grammatik och stavning. En engelsktalande person kan förstå betydelsen
De flesta meningarna är relativt korrekta gällande ordval, ordföljd, grammatik och stavning. Meningarna är varierade och innehåller många olika ord.
Alla meningarna är korrekta gällande ordval, ordföljd, grammatik och stavning, även om vissa misstag finns. Ett stort ordförråd syns .
Beskrivning av dig själv.
Texten innehåller en kort beskrivning av dig, din familj, vad du gillar att göra på fritiden, en resa och vad du vill göra i framtiden. Budskapet går fram, även om det innehåller en del fel.
Texten innehåller en beskrivning av dig, din familj, vad du gillar att göra på fritiden, en resa och vad du vill göra i framtiden. Budskapet går tydligt fram, även om det finns några fel.
Texten innehåller en fyllig och utförlig beskrivning av dig, din familj, vad du gillar att göra på fritiden, en resa och vad du vill göra i framtiden. Det finns t ex förklaringar och exempel för att förtydliga. Budskapet går tydligt fram och det finns endast få misstag.