👋🏼Vi håller på att göra om Skolbanken med nytt gränssnitt och nya förbättrade funktioner! Ta en smygtitt på Nya Skolbanken här

Skolbanken – inspiration och utveckling från hela landet

Tips för att utveckla ditt spel med notvärden.

Skapad 2021-08-31 12:07 i Stadsskogenskolan Alingsås
Grundskola 5 Musik

Tips för att utveckla ditt spel med notvärden.

Du skrev en takt med notvärden som sammanlagt var värda fyra pulsslag. Du och din grupp satte sedan ihop era takter och spelade tillsammans. Fortsätt jobba med rytmer och hur de ser ut i notskrift så kommer det snart att lossna.
Du skrev en takt med notvärden som sammanlagt var värda fyra pulsslag. Du och din grupp satte sedan ihop era takter och spelade tillsammans. Du spelade rytmen i rätt tempo! Fortsätt att spela efter fler notvärden så kommer du att utveckla ditt rytmläsande!
Det verkar som att du tycker att det är svårt att skriva notvärden och att spela efter dem. Det är egentligen som matte. Notvärdena är värda olika många puls-slag. Fortsätt "plugga" in dessa så kommer det att lossna.
u skrev en takt med notvärden som sammanlagt var värda fyra pulsslag. Du och din grupp satte sedan ihop era takter och spelade tillsammans. Fortsätt jobba med att ha tajming i rytmen så att du spelar den i rätt tempo.