Skolbanken – inspiration och utveckling från hela landet

skapar en ko.

Skapad 2016-01-22 06:50 i Östanvindens förskola Östraby Hörby
Vad vill vi utveckla? Vi vill sträva efter att barnen utvecklar respekt för allt levande , och omsorg för sin närmiljö. Dessutom att barnen får ökat intresse och mer förståelse för naturen. Planering Pedagogerna tar fram det material som behövs. Till de små barnen har pedagogerna klippt ut de olika delarna, barnen ska placera dessa där de tycker de ska sitta. När barnen är klara hänger vi upp korna på väggen där de lätt kan se dem. Hur gick det? Precis som när vi gjorde grisen så visa barnen intresse ,om inte lite mer. När dom var färdiga hängdes deras ko upp på väggen med glädje. Hur går vi vidare? Vi ska låta barnen göra en katt med lång svans.
Förskola
...

Innehåll

Avsnitt 1

Vad vill vi utveckla?

Vi vill sträva efter att barnen utvecklar respekt för allt levande , och omsorg för sin närmiljö. Dessutom att barnen får ökat intresse och mer förståelse för naturen.

Planering

Pedagogerna tar fram det material som behövs. Till de små barnen har pedagogerna klippt ut de olika delarna, barnen ska placera dessa där de tycker de ska sitta. När barnen är klara hänger vi upp korna på väggen där de lätt kan se dem.

Hur gick det?

Precis som när vi gjorde grisen så visa barnen intresse ,om inte lite mer. När dom var färdiga hängdes deras ko upp på väggen med glädje.

Hur går vi vidare?

Vi ska låta barnen göra en katt med lång svans.

Beröm eller ge feedback på det här materialet genom att skriva en kommentar här: