Skolbanken – inspiration och utveckling från hela landet

Engelskaprov 3 - åttan

Skapad 2016-03-02 09:39 i Gustav Adolfsskolan Alingsås
Grundskola F Engelska
...

Innehåll

Avsnitt 1

Matriser

En
GA engelska matris 7-9 LGR11

nivå 1
nivå 2
nivå 3
nivå 4
Läsa och förstå
Eleven kan förstå något av det huvudsakliga innehållet och uppfatta några detaljer i lättillgängliga texter i olika genrer. För att underlätta sin förståelse av innehållet i texterna försöker eleven välja och använda sig av någon strategi för läsning.
Eleven kan förstå det huvudsakliga innehållet och uppfatta tydliga detaljer i lättillgängliga texter i olika genrer. För att underlätta sin förståelse av innehållet i texterna kan eleven välja och använda sig av någon strategi för läsning.
Eleven kan förstå det huvudsakliga innehållet och uppfatta väsentliga tydliga detaljer i lättillgängliga texter i olika genrer. För att underlätta sin förståelse av innehållet i texterna kan eleven välja och använda sig av strategier för läsning.
Eleven kan förstå såväl helhet som detaljer i lättillgängliga texter i olika genrer. För att underlätta sin förståelse av innehållet i texterna kan eleven välja och använda sig av strategier för läsning.
Lyssna och förstå
Eleven försöker förstå det huvudsakliga innehållet och uppfattar några detaljer i talad engelska i måttligt tempo. För att underlätta sin förståelse av innehållet i det talade språket försöker eleven välja och använda sig av någon strategi för lyssnande.
Eleven kan förstå det huvudsakliga innehållet och uppfatta tydliga detaljer i talad engelska i måttligt tempo. För att underlätta sin förståelse av innehållet i det talade språket kan eleven välja och använda sig av någon strategi för lyssnande.
Eleven kan förstå det huvudsakliga innehållet och uppfatta väsentliga detaljer i talad engelska i måttligt tempo. För att underlätta sin förståelse av innehållet i det talade språket kan eleven välja och använda sig av strategier för lyssnande.
Eleven kan förstå såväl helhet som detaljer i talad engelska i måttligt tempo. För att underlätta sin förståelse av innehållet i det talade språket kan eleven välja och använda sig av strategier för lyssnande.
Beröm eller ge feedback på det här materialet genom att skriva en kommentar här: