Skolbanken – inspiration och utveckling från hela landet

Mall - Pedagogisk planering projekt

Skapad 2016-04-26 08:47 i Pysslingen Förskolor Brinken Pysslingen
Underlag för planering, genomförande och utvärdering av projekt.
Förskola
...

Innehåll

Nuläge

 I början av terminen så startade vett nytt projekt som innefattar Babblarna för vi såg ett stort intresse och lärande hos barnen.
Det innehåller musik, skapande, motorik, matematik, språk och bild.

Mål

Målet med projektet är att barnen ska få ett lustfyllt lärande och intresse för de olika områdena som det innefattar så som att jobba mycket med färger, språk, dans och motorik.
och även mycket skapande med färger.

Återkoppling

Nu har vi haft alla dessa projekt och där ser vi att en stor utveckling har skett. Barnen har fått ett stort intresse för skapande samt att dansa och röra sig till musik.
Barnen har även fått ett intresse för bilder och skriftspråk.

Utvärdering / Reflektion / Analys

Nu har vi avslutat babblar projektet och där vi har sett stora utvecklingar bland barnen men även hos oss pedagoger hur vi skall lägga upp allt och få ett bra genomförande för barnen. Det vi har i fokus nu är ute verksamhet men även att lära barnen att gå i rep i grupp. För att göra dem redo för att gå upp till Stortorget. Det har verkligen varit ett lyckat projekt med Babblarna vi har fått många glada kommentarer från föräldrar samt fångat ett stort intresse bland barnen.samt jobbar vi med att barnen skall lära sig att skrapa sina tallrikar efter maten.

Beröm eller ge feedback på det här materialet genom att skriva en kommentar här: