Skolbanken – inspiration och utveckling från hela landet

Biologi VT 2016

Skapad 2016-05-16 10:58 i Freinetskolan Hugin Freinet
Grundskola 4 – 6 Bild
...

Innehåll

Avsnitt 1

Matriser

Bl
Biologi VT 2016

Rubrik 1

Nivå 1
Nivå 2
Nivå 3
Nivå 4
Biologi
När vi debattera/argumentera om petflaska/glasflaska och aluminiumburk.
Eleven behöver fortsätta träna på att samtala och diskutera enkla frågor.
Eleven kan samtala om och diskutera enkla frågor som rör hälsa, naturbruk och ekologisk hållbarhet genom att ställa frågor och framföra och bemöta åsikter på ett sätt som till viss del för samtalen och diskussionerna framåt.
Eleven kan samtala om och diskutera enkla frågor som rör hälsa, naturbruk och ekologisk hållbarhet genom att ställa frågor och framföra och bemöta åsikter på ett som för samtalen och diskussionerna framåt.
Eleven kan samtala om och diskutera enkla frågor som rör hälsa, naturbruk och ekologisk hållbarhet genom att ställa frågor och framföra och bemöta åsikter på ett som för samtalen och diskussionerna framåt och fördjupar eller breddar dem.
Biologi
När vi jobbade om människans kropp i temat.
Eleven behöver lära sig mera om människokroppen,hälsa, sjukdomar och pubertet.
I enkla och till viss del underbyggda resonemang om hälsa, sjukdom och pubertet kan eleven relatera till några samband i människokroppen.
I utvecklade och relativt väl underbyggda resonemang om hälsa, sjukdom och pubertet kan eleven relatera till några samband i människo- kroppen.
I välutvecklade och väl underbyggda resonemang om hälsa, sjukdom och pubertet kan eleven relatera till några samband i människokroppen.
Beröm eller ge feedback på det här materialet genom att skriva en kommentar här: