Skolbanken – inspiration och utveckling från hela landet

Du och jag blir vi

Skapad 2016-08-31 12:24 i 0 Förskolan Forsen Trollhättan
Förskola
Syfte:Vi vill lägga grunden för en trygg miljö där barnen kan samspela och lära av varandra. vi vill ge varje barn möjlighet att växa och utveckla sin förmåga att känna empati och förstå sin omvärld. vi vill skapa en trygg och harmonisk miljö här på förskolan tillsammans med barnen. Mål: barnen ska få möjlighet att utveckla sin förmåga att förstå och vara lyhörd för sin omgivning. Vi ska erbjuda olika verktyg till att reflektera kring lärandet. Vi vill att barnen ska bli trygga i att träna turtagande och samspel genom leken.

Innehåll

Syfte:Vi vill lägga grunden för en trygg miljö där barnen kan samspela och lära av varandra. vi vill ge varje barn möjlighet att växa och utveckla sin förmåga att känna empati och förstå sin omvärld. vi vill skapa en trygg och harmonisk miljö här på förskolan tillsammans med barnen.
Mål: barnen ska få möjlighet att utveckla sin förmåga att förstå och vara lyhörd för sin omgivning. Vi ska erbjuda olika verktyg till att reflektera kring lärandet. Vi vill att barnen ska bli trygga i att träna turtagande och samspel genom leken.

Beröm eller ge feedback på det här materialet genom att skriva en kommentar här: