Skolbanken – inspiration och utveckling från hela landet

El Proyecto Parte 1

Skapad 2016-09-29 18:39 i Vasaskolan Hedemora
Grundskola 8 Moderna språk - språkval
El Proyecto Parte Uno I del 1 av det nya projektet startar vi upp med val av individanpassat projekt, egenbestämda glosor varje vecka och en dialog, intervju eller ett skådespel som utgår i från det ämnet eleverna har valt. Buena Suerte / Rebecca

Innehåll

HOLA!

I Del 1 av projektet ska eleverna 
1. VÄLJA ETT ÄMNE ATT JOBBA MED. Kan vara t.ex. basket, bilar, musik eller kläder. Något man tycker om och är intresserad av. Det kan vara svårt ibland att veta vad man tycker om så va inte rädda för att tala om för mig om ni inte vet vad ni ska ta eller om ni har ändrat er.

2. GÖR DINA EGNA GLOSOR  Skriv ner minst 10 ord som du kommer att ha tills varje torsdag. Alltså varje torsdag kommer vi att ha glosför hör på dina egna glosor och du bestämmer sedan nya glosor tills följande vecka. Ni måste skicka in glosorna till mig varje vecka. Om ni inte gör det via unikum så går det bra att skriva de på en lapp.

3. GÖR EN INTERVJU,DIALOG ELLER ETT SKÅDESPEL. Hitta på vem du pratar med, kan vara en intervju med dig själv, någon kändis inom ämnet eller en expert. Ställ frågor och ge svar.
De frågeord som ska vara med är:

Hur många?
Vem?
Varifrån?
Varför?
Var?
Hur?
När?
Vad?

Förslag på frågor finns i EL LIBRO DE LOS EJERCICIOS på CAPITULO UNO

 

Del 2 av projektet kommer om några veckor!

BUENA SUERTE! / REBECCA CALDERON

Beröm eller ge feedback på det här materialet genom att skriva en kommentar här: