Skolbanken – inspiration och utveckling från hela landet

El más fuerte y La liebre y la tortuga

Skapad 2017-02-09 10:06 i Palmbladsskolan Uppsala
Grundskola 8 Moderna språk - språkval
Under veckorna 2-7 arbetar vi med kapitel 7 och 8 i läroboken. Vi tränar på att kunna jämföra saker genom att lära oss komparation, vi lär oss fler frågeord och även diftongerande verb. Under v.5-6 kommer du som elev själv få göra en liten kort berättelse i serieform där kravet är att du ska få med minst två diftongerande verb. Det finns även 4 extra utmaningar för dig som vill arbeta mot högre mål, titta på planeringen. Området bedöms genom ett skriftligt prov v.7 och den serie som du gör.

Uppgifter

  • Serie på spanska

Matriser

M2
El más fuerte y La liebre y la tortuga

E
C
A
Skriftlig förmåga - serie på spanska
Du visar din skriftliga förmåga genom att formulera dig av egna meningar av till största delen ord och meningar som du lärt dig tidigare. Du ska använda dig av minst två diftongerande verb och visa att du kan böja dessa.
I skriftliga framställningar av olika slag kan eleven formulera sig enkelt och begripligt med fraser och meningar. För att förtydliga och variera sin kommunikation kan eleven bearbeta och göra enstaka enkla förbättringar av egna framställningar.
I skriftliga framställningar av olika slag kan eleven formulera sig enkelt, relativt tydligt och till viss del sammanhängande. För att förtydliga och variera sin kommunikation kan eleven bearbeta och göra enkla förbättringar av egna framställningar.
I skriftliga framställningar av olika slag kan eleven formulera sig enkelt, relativt tydligt och relativt sammanhängande. För att förtydliga och variera sin kommunikation kan eleven bearbeta och göra enkla förbättringar av egna framställningar.
Skriftlig förmåga - prov v.7
I skriftliga framställningar av olika slag kan eleven formulera sig enkelt och begripligt med fraser och meningar.
I skriftliga framställningar av olika slag kan eleven formulera sig enkelt, relativt tydligt och till viss del sammanhängande.
I skriftliga framställningar av olika slag kan eleven formulera sig enkelt, relativt tydligt och relativt sammanhängande.
Beröm eller ge feedback på det här materialet genom att skriva en kommentar här: