Skolbanken – inspiration och utveckling från hela landet

The Diary of a Killer Cat

Skapad 2017-02-24 10:05 i Östergårdsskolan 7-9 Halmstad
Läs boken och skriv en sammanfattning.
Grundskola F – 9 Engelska
Läs boken och skriv en sammanfattning på engelska.

Innehåll

Efter att du läst boken The Diary of a Killer Cat vill jag att du skriver en sammanfattning på mellan 0,5-1 A4 handskriven text som du lämnar in till mig för bedömning.

mvh

Robert

Uppgifter

  • Skriv en sammanfattning på boken The Diary of a Killer Cat

Matriser

En
The Diary of a Killer Cat

Nivå 1
E
Nivå 2
C
Nivå 3
A
Aspekt 1
Förstå (tal och text)
Eleven kan förstå det huvudsakliga innehållet och uppfatta tydliga detaljer i talad engelska i måttligt tempo samt i lättillgängliga texter i olika genrer.
Eleven kan förstå det huvudsakliga innehållet och uppfatta väsentliga detaljer i talad engelska i måttligt tempo samt i lättillgängliga texter i olika genrer
Eleven kan förstå såväl helhet som detaljer i talad engelska i måttligt tempo samt i lättillgängliga texter i olika genrer.
Ny aspekt
Visar genom att
Eleven visar sin förståelse genom att översiktligt redogöra för, diskutera och kommentera innehåll och detaljer samt genom att med godtagbart resultat agera utifrån budskap och instruktioner i innehållet.
. Eleven visar sin förståelse genom att välgrundat redogöra för, diskutera och kommentera innehåll och detaljer samt genom att med tillfredsställande resultat agera utifrån budskap och instruktioner i innehållet.
Eleven visar sin förståelse genom att välgrundat och nyanserat redogöra för, diskutera och kommentera innehåll och detaljer samt genom att med gott resultat agera utifrån budskap och instruktioner i innehållet.
Ny aspekt
Produktion (tala och skriva)
I muntliga och skriftliga framställningar i olika genrer kan eleven formulera sig enkelt, begripligt och relativt sammanhängande.
I muntliga och skriftliga framställningar i olika genrer kan eleven formulera sig relativt varierat, relativt tydligt och relativt sammanhängande. Eleven formulerar sig även med visst flyt och i någon mån anpassat till syfte, mottagare och situation.
I muntliga och skriftliga framställningar i olika genrer kan eleven formulera sig relativt varierat, tydligt och sammanhängande. Eleven formulerar sig även med flyt och viss anpassning till syfte, mottagare och situation.
Beröm eller ge feedback på det här materialet genom att skriva en kommentar här: