👋🏼Vi håller på att göra om Skolbanken med nytt gränssnitt och nya förbättrade funktioner! Ta en smygtitt på Nya Skolbanken här

Skolbanken – inspiration och utveckling från hela landet

Matematik, åk 4, v.t., arbetsområde 4

Skapad 2017-05-10 12:00 i Wieselgrensskolan Helsingborg
Grundskola 4 Matematik
Under vårterminens arbetsområde 4 får du bland annat träna på: att storleksordna bråk, räkna med kort division med mera.

Innehåll

Minimum att hinna med under arbetsområde 4 är att räkna de gröna sidorna i kapitel 9 och 10, alltså fram till diagnosen mitt i kapitlet, samt att också göra diagnoserna 9 och 10.

När du hunnit med att göra det ovanstående har du klarat av grunderna för vårens arbetsområde 4. Den tid som återstår fram tills att du ska göra den fjärde provräkningen för å.k. 4 använder du till repetitionsuppgifter eller fördjupningsuppgifter på det du arbetat med i arbetsområde 4. Du kommer av din lärare att få speciella repetitionsuppgifter eller fördjupningsuppgifter som är anpassade för just dig.

Matriser

Ma
Matematik, åk 4, vårterminen

Nivå 1
Du har inte nått kunskapsmålen.
Nivå 2
Du har nått kunskapsmålen.
Ny nivå
Du har nått kunskapsmålen med god marginal.
Arbetsområde 4
* kunna läsa och skriva bråk * kunna avläsa bilder av bråk * veta hur många delar det går på en hel * kunna storleksordna bråk * räkna multiplikation med större tal * räkna med kort division * använda multiplikation och division i textuppgifter och vid problemlösning