👋🏼 Var med och förbättra Skolbanken med oss på Unikum. Svara på formuläret här

Skolbanken – inspiration och utveckling från hela landet

IUP

Skapad 2017-09-18 12:53 i Nyvångskolan F-3 (nedlagd) Lunds för- och grundskolor
Grundskola 2 – 3
När det står IUP på schemat kommer du att få arbeta med just de sakerna som du behöver träna på för att nå kunskapskraven och utvecklas mot läroplanens mål.

Innehåll

Pedagogisk planering - IUP

Vad ska du lära dig? 

- Dina IUP-mål är en framåtsyftande planering som sammanfattar och beskriver vilka kunskaper, färdigheter, mål och inom vilket ämne som just du behöver arbeta med och träna på för att nå kunskapskraven och utvecklas mot läroplanens mål.

Hur ska du lära dig detta?

- Du kommer att få en ifylld blankett av din lärare där det kommer att stå vilket kunskapskrav som du ska arbeta med för att uppnå. Där står också vad du ska träna på för att uppnå kunskapskravet, hur du ska göra det och vad du ska arbeta med. Exempel på arbetssätt är att arbeta i häfte, med stenciler, på datorer, ipads, eller med böcker av olika slag. Du kommer att få arbeta enskilt, i par eller grupp.

Bedömning

- Efter avslutat arbete kommer du att få skriva en kommentar om hur du tycker att det har gått och även din lärare kommer att kommentera ditt arbete och göra bedömningen om du nått kunskapskravet eller behöver träna ytterligare.