Skolbanken – inspiration och utveckling från hela landet

Planering Spanska vårtermin

Skapad 2018-01-25 09:43 i Brattebergsskolan 7-9 Öckerö
Grundskola 7 – 0 Moderna språk - språkval
Här kan ni hitta er plannering för vårterminen!

Innehåll

Vad? Den här terminen kommer vi att repetera allt som vi har lärt oss frams till nu (presens, artiklarna, adjektiver....),  och tema (landskap, familjen, klädder, osv.....). Samtidigt kommer vi att lära oss att prata om nya området som årstider, veckorutiner, fritid, osv... och nya tempus som futuro proximo.

Hur? Vi kommer att läsa nya kapitlar i vårt välkänd Vale lärömedel (7) samtidigt som att göra övningarna, Vi kommer att titta på videor och kanske någon film, vi kommer att läsa  nya texter, spela  spel, förska om olika länder och kulturer, osv...

Varför?  Eu:s målsättning är att alla medborgare ska kunna två främmande språk. Dessutom är att lära sig en främmande språk roligt och givande. Talar du spanska kommer du att kunna kommunicera med mer än 495 miljoner människor världen över. Det kan också vara intressant att veta att spanska kraftigt kommer att öka dina jobbmöjligheter då många av världens ledande ekonomier behöver spansktalande personal. Genom att tala spanska kommer det bli lättare för dig att resa till något av de 21 länder där spanska är ett officiellt språk. Utöver dessa länder finns det också nästan lika många länder där språket är mycket utbrett även om det i landet inte är det officiella språket. Genom att studera lite spanska kommer du få många fördelar!

Var hittar jag min planering  i spanska?  Bara clicka här ellerkopiera länken i din browser

https://drive.google.com/open?id=1fASiamkboVCIZvePQ3OKnMPF2vUuOznF7HlAjrRK0ac

OBS!! Det kan finnas förändringar i planeringen så titta regelbunden för att få en uppdaterad version

 

Saludos, 

 

Ro

Uppgifter

  • Un personaje de dibujos animados/ En tecknad seriefigur

Beröm eller ge feedback på det här materialet genom att skriva en kommentar här: