Skolbanken – inspiration och utveckling från hela landet

Sports VT-18

Skapad 2018-04-23 09:20 i Munkegärdeskolan Kungälv
Grundskola 7 – 9 Engelska
Vi arbetar med olika idrotter, arbetet mynnar ut i en presentation i mindre grupper inför klassen.

Uppgifter

  • Muntlig Presentation

  • Muntlig presentation

  • Muntlig Presentation

  • Group Presentation

Matriser

En
Kunskapskrav Engelska år 9

E
C
A
.
I muntliga och skriftliga framställningar i olika genrer kan eleven formulera sig enkelt, begripligt och relativt sammanhängande.
I muntliga och skriftliga framställningar i olika genrer kan eleven formulera sig relativt varierat, relativt tydligt och relativt sammanhängande. Eleven formulerar sig även med visst flyt och i någon mån anpassat till syfte, mottagare och situation.
I muntliga och skriftliga framställningar i olika genrer kan eleven formulera sig relativt varierat, tydligt och sammanhängande. Eleven formulerar sig även med flyt och viss anpassning till syfte, mottagare och situation.
I muntlig och skriftlig interaktion i olika sammanhang kan eleven uttrycka sig begripligt och enkelt samt i någon mån anpassat till syfte, mottagare och situation.
I muntlig och skriftlig interaktion i olika sammanhang kan eleven uttrycka sig tydligt och med visst flyt samt med viss anpassning till syfte, mottagare och situation.
I muntlig och skriftlig interaktion i olika sammanhang kan eleven uttrycka sig tydligt och med flyt samt med viss anpassning till syfte, mottagare och situation.
Beröm eller ge feedback på det här materialet genom att skriva en kommentar här: