👋🏼Vi håller på att göra om Skolbanken med nytt gränssnitt och nya förbättrade funktioner! Ta en smygtitt på Nya Skolbanken här

Skolbanken – inspiration och utveckling från hela landet

A vous de répondre

Skapad 2018-10-01 14:53 i Rodengymnasiet Norrtälje
Gymnasieskola Moderna Språk - Franska

Uppgifter

  • A vous de répondre

Matriser

ModFra
A vous de répondre

Nivå 1
Nivå 2
Nivå 3
Förstå innehållet i brevet
Du förstår det huvudsakliga innehållet och uppfattar tydliga detaljer i lättillgängliga texter i olika genrer.
Du förstår det huvudsakliga innehållet och uppfattar väsentliga detaljer i lättillgängliga texter i olika genrer.
Du förstår såväl helhet som detaljer i lättillgängliga texter i olika genrer.
Besvara brevet
Du visar din förståelse genom att översiktligt redogöra för, diskutera och kommentera innehåll och detaljer samt genom att med godtagbart resultat agera utifrån budskap och instruktioner i innehållet.
Du visar din förståelse genom att välgrundat redogöra för, diskutera och kommentera innehåll och detaljer samt genom att med tillfredsställande resultat agera utifrån budskap och instruktioner i innehållet.
Du visar din förståelse genom att välgrundat och nyanserat redogöra för, diskutera och kommentera innehåll och detaljer samt genom att med gott resultat agera utifrån budskap och instruktioner i innehållet.
Formulera dig i skrift
I skriftliga framställningar och skriftlig interaktion i olika genrer formulerar du dig enkelt, begripligt och relativt sammanhängande, samt i någon mån anpassat till syfte, mottagare och situation.
I skriftliga framställningar och skriftlig interaktion i olika genrer formulerar du dig relativt varierat, relativt tydligt och relativt sammanhängande, samt med viss anpassning till syfte, mottagare och situation.
I skriftliga framställningar och skriftlig interaktion i olika genrer formulerar du dig relativt varierat, tydligt och sammanhängande, samt med viss anpassning till syfte, mottagare och situation.
Franskt liv jämfört med ditt eget
Du diskuterar översiktligt några företeelser i olika sammanhang och områden där språket används, och gör då också enkla jämförelser med egna erfarenheter och kunskaper.
Du diskuterar utförligt några företeelser i olika sammanhang och områden där språket används, och gör då också välutvecklade jämförelser med egna erfarenheter och kunskaper.
Du diskuterar utförligt och nyanserat några företeelser i olika sammanhang och områden där språket används, och gör då också välutvecklade och nyanserade jämförelser med egna erfarenheter och kunskaper.