Skolbanken – inspiration och utveckling från hela landet

Examination Spanska

Skapad 2018-10-08 11:58 i Hagagymnasiet Borlänge
Gymnasieskola Moderna språk (Spanska)
Det här området handlar om att utveckla förmågan att uttrycka sig skriftligt på spanska genom att använda sig av tempus som presens, futurum och perfekt. Du ska också utveckla ditt ordförråd med glosor som är kopplat till dig själv, din utbildning och din fritid.

Uppgifter

  • Planering och examination

Matriser

ModSpa
Spanska 3 skriftlig interaktion

E
C
A
Skriftlig interaktion
I muntlig och skriftlig interaktion uttrycker sig eleven begripligt och enkelt. Dessutom väljer och använder eleven i huvudsak fungerande strategier som i viss mån löser problem i och förbättrar interaktionen.
I muntlig och skriftlig interaktion uttrycker sig eleven relativt tydligt och enkelt samt i någon mån anpassat till syfte, mottagare och situation. Dessutom väljer och använder eleven fungerande strategier som löser problem i och förbättrar interaktionen.
I muntlig och skriftlig interaktion uttrycker sig eleven tydligt och med visst flyt samt med viss anpassning till syfte, mottagare och situation. Dessutom väljer och använder eleven väl fungerande strategier som löser problem i och förbättrar interaktionen och för den framåt på ett konstruktivt sätt.
Beröm eller ge feedback på det här materialet genom att skriva en kommentar här: