👋🏼Vi håller på att göra om Skolbanken med nytt gränssnitt och nya förbättrade funktioner! Ta en smygtitt på Nya Skolbanken här

Skolbanken – inspiration och utveckling från hela landet

IDH HT-18: Bollspel

Skapad 2018-10-15 11:25 i Västervångskolan F-9 Trelleborg
Grundskola 7 – 9 Idrott och hälsa
Vi har påbörjat det nya temat inom IDH, bollspel. Vi kommer att fokusera på KIN-ball, volleyboll och handboll. Vi kommer att arbeta med grunderna i dessa sporter och fokusera på att förstå spelet/spelets regler.

Matriser

Idh
Idrott och hälsa åk 7-9

Matris för idrott och hälsa

F
E
C
A
Lekar, spel och idrotter
Eleven har inte deltagit på lektionerna. Eleven anpassar inte tillräckligt sina rörelser och visar inte tillräcklig spelförståelse för aktiviteten.
Eleven deltar i spelet och anpassar till viss del sina rörelser till aktiviteten. Eleven visar till viss del spelförståelse för aktiviteten. Eleven samarbetar till viss del med kamraterna.
Eleven deltar i spelet och anpassar relativt väl sina rörelser till aktiviteten. Eleven visar relativt väl spelförståelse för aktiviteten. Eleven samarbetar relativt väl med kamraterna.
Eleven deltar i spelet och anpassar sina rörelser väl till aktiviteten. Eleven visar spelförståelse för aktiviteten. Eleven samarbetar väl med kamraterna.