👋🏼 Var med och förbättra Skolbanken med oss på Unikum. Svara på formuläret här

Skolbanken – inspiration och utveckling från hela landet

Spanska 4, Mi infancia

Skapad 2018-10-22 09:23 i Rodengymnasiet Norrtälje
Gymnasieskola Moderna Språk - Spanska Moderna språk
Mi infancia La diferencia entre el pretérito e imperfecto

Innehåll

Min barndom (mi infancia)

Att kunna prata om sig själv i dåtid (skillnaden mellan imperfekt och preteritum). I spanskan används växlingen av imperfekt och preteritum flitigt. I denna uppgift får du berätta om din barndom - ett klassiskt sätt att träna imperfekt och preteritum på!

Växla gärna mellan imperfekt och preteritum

Uppgifter

  • Mi infancia

Matriser

ModSpa Mod
Moderna språk 4: Skriva

Skriva

F/Ej tillräckligt
E
C
A
I skriftliga framställningar i olika genrer formulerar sig eleven enkelt, begripligt och relativt sammanhängande. För att förtydliga och variera sin kommunikation bearbetar eleven, och gör enkla förbättringar av, egna framställningar.
I skriftliga framställningar i olika genrer formulerar sig eleven relativt varierat, relativt tydligt och relativt sammanhängande. Eleven formulerar sig även med visst flyt och i någon mån anpassat till syfte, mottagare och situation. För att förtydliga och variera sin kommunikation bearbetar eleven, och gör välgrundade förbättringar av, egna framställningar.
I skriftliga framställningar i olika genrer formulerar sig eleven relativt varierat, tydligt och sammanhängande. Eleven formulerar sig även med flyt och viss anpassning till syfte, mottagare och situation. För att förtydliga och variera sin kommunikation bearbetar eleven, och gör välgrundade förbättringar av, egna framställningar.