Skolbanken – inspiration och utveckling från hela landet

V. 48

Skapad 2018-11-19 10:39 i Solrosens förskola Helsingborg
Förskola
Vi fortsätter med projekt Småkryp

Innehåll

Måndag: Blåvalen har planering och vi är ute på gården från 08:45 med alla barnen. Vi är ute i 2 timmar så varma kläder+stövlar behövs. Carmen har semester hela veckan och Myuri är vikarie hos oss.

Tisdag: Vi startar utomhus 08:30 och är ute ca en timme. Vi äter frukt tillsammans och har samling med vår nya kompis Bamsespindeln. Vi sjunger olika spindelsånger och pratar om hur spindeln ser ut - färg, antal ben.

Onsdag: Vi startar utomhus 08:30 och är ute till ca 9:30. Vi går in och äter frukt tillsammans. Sedan fortsätter vi med vårt tema där vi skapar spindlar av det material som vi samlade in förra veckan.

Torsdag: Vi startar utomhus 08:30 och är ute ca en timme. Vi äter frukt tillsammans och sedan är det dags för rörelsestund. Vi använder oss av Hopphatten- ett rörelseprogram som vi följer på Starboarden.

Fredag: Denna fredagen ska det göras en bullermätning på vår förskola och vi får ej vistas i lokalerna eller på gården efter 9:00. De barn som kommer efter 9:00 får lämna sina barn till oss pingvinpersonal i parkleken utanför Droppens/Smulans  sida. Efter 10:00 går vi ev. till någon annan plats så ni kan nå oss på vårt mobilnummer ifall ni inte hittar oss. Som det är sagt nu får vi inte gå in på gården igen förrän 11:30.

 

 

Beröm eller ge feedback på det här materialet genom att skriva en kommentar här: