Skolbanken – inspiration och utveckling från hela landet

Teknik - rörligt föremål

Skapad 2018-11-21 10:40 i Sommarhemsskolan 7-9 Uddevalla
Du skall konstruera ett föremål som rör sig med hjälp av en elmotor. Det kan till exempel vara en bil, en visp, ett konstverk eller en figur. Använd din fantasi! Du skall också göra en ritning samt skriva en text om arbetsprocessen.
Grundskola 7 – 9 Teknik

Matriser

Tk
Teknik - rörligt föremål

E
C
A
Konstruktion
Du kan bygga och förbättra enkla tekniska saker. Du undersöker och testar på ett ganska bra sätt att lösa problem och gör enkla fysiska modeller.
Du kan bygga och förbättra enkla tekniska saker. Du undersöker och testar på ett bra sätt att lösa problem och gör utvecklade fysiska modeller.
Du kan bygga och förbättra enkla tekniska saker. Du undersöker och testar på ett mycket bra sätt att lösa problem och gör välutvecklade fysiska modeller.
Utveckling arbetssätt
Du kan hjälpa till att ge förslag på och välja arbetssätt som gör att ditt teknikarbete går framåt.
Du kan ge förslag på och välja arbetssätt som efter någon förbättring gör att ditt teknikarbete går framåt
Du kan hjälpa till att ge förslag på och välja arbetssätt som gör att ditt teknikarbete går framåt
Dokumentation
Du kan visa på ett enkelt sätt med skisser, ritningar eller dokumentation hur du skall arbeta. Du visar på ett ganska bra sätt hur du tänkt.
Du kan visa på ett utvecklat sätt med skisser, ritningar eller dokumentation hur du skall arbeta. Du visar på ett bra sätt hur du tänkt.
Du kan visa på ett välutvecklat sätt med skisser, ritningar eller dokumentation hur du skall arbeta. Du visar på ett mycket bra sätt hur du tänkt.
Beröm eller ge feedback på det här materialet genom att skriva en kommentar här: