Skolbanken – inspiration och utveckling från hela landet

Välkomna

Skapad 2019-01-21 08:33 i Teaterkullens förskola Halmstad
Förskola
Välkommen till ny termin 2019 Vi hoppas ni har haft det lugnt och trevligt under jul och nyårshelgerna. Vi önskar er alla en God fortsättning. Vi började terminen med att skola in två nya barn, Ariana och Lexi. Denna vecka, tisdag, börjar Leona hos oss. Dessa veckor lär vi känna varandra och att de nya barnen känner sig trygga på Konsten. Vi kommer att fortsätta projektet "Med matematikens ögon i hemstaden Halmstad". Vill påminna er som inte har lämnat in foto på barnets "favoritplats" (tex, lekplats, busfabriken, stranden m.m.) och ta med ert barns favoritbok, att ni gör detta så fort som möjligt. Vi använder både fotot och boken som ett pedagogiskt verktyg i vår verksamhet. Vi vill också påminna er om att titta i barnens lådor så att det finns extra kläder, regnkläder, stövlar, varma vantar, m.m. OBS! om ert barn är sjukt/ledigt ska ni ringa/sms till oss innan kl 8.00. Vi vill även att ni hör av er när ert barn kommer tillbaka till föskolan. Detta för att vi ska kunna avbeställa/beställa mat till ert barn, som det är nu slängs det väldigt mycket mat och vi strävar efter en hållbar utveckling på förskolan. Vi ser fram emot en lärorik, spännande, rolig och utmanande termin tillsammans med era barn. MVH. Åsa, Hysnije och Eva.

Innehåll

Välkommen till ny termin 2019

Vi hoppas ni har haft det lugnt och trevligt under jul och nyårshelgerna. Vi önskar er alla en God fortsättning.

 

Vi började terminen med att skola in två nya barn, Ariana och Lexi. Denna vecka, tisdag, börjar Leona hos oss. Dessa veckor lär vi känna varandra och att de nya barnen känner sig trygga på Konsten.

Vi kommer att fortsätta projektet "Med matematikens ögon i hemstaden Halmstad".

Vill påminna er som inte har lämnat in foto på barnets "favoritplats" (tex, lekplats, busfabriken, stranden m.m.) och ta med ert barns favoritbok, att ni gör detta så fort som möjligt. Vi använder både fotot och boken som ett pedagogiskt verktyg i vår verksamhet.

 

Vi vill också påminna er om att titta i barnens lådor så att det finns extra kläder, regnkläder, stövlar, varma vantar, m.m.

 

OBS! om ert barn är sjukt/ledigt ska ni ringa/sms till oss innan kl 8.00. Vi vill även att ni hör av er när ert barn kommer tillbaka till föskolan. Detta för att vi ska kunna avbeställa/beställa mat till ert barn, som det är nu slängs det väldigt mycket mat och vi strävar efter en hållbar utveckling på förskolan.

 

Vi ser fram emot en lärorik, spännande, rolig och utmanande termin tillsammans med era barn.

MVH. Åsa, Hysnije och Eva.

Beröm eller ge feedback på det här materialet genom att skriva en kommentar här: