Skolbanken – inspiration och utveckling från hela landet

Introduktion - reflekterande text

Skapad 2019-09-03 10:50 i Kungsholmens gymnasium Stockholm Gymnasieskolor
Gymnasieskola Naturvetenskaplig specialisering
Reflekterande text kring litteratur- och filmhistoria

Uppgifter

  • Reflekterande text

Matriser

Nav
Introduktion - reflekterande text

Nivå 1
E
Nivå 2
C
Nivå 3
A
Aspekt 1
Eleven analyserar och söker svar på frågor med tillfredsställande resultat. Detta gäller såväl i det teoretiska som i det praktiska arbetet.
Eleven analyserar och söker svar på komplexa frågor med tillfredsställande resultat. Detta gäller såväl i det teoretiska som i det praktiska arbetet.
Eleven analyserar och söker svar på komplexa frågor med gott resultat. Detta gäller såväl i det teoretiska som i det praktiska arbetet.
Ny aspekt
Eleven diskuterar översiktligt frågor som rör det valda kunskapsområdets betydelse för individ och samhälle. I diskussionerna för eleven fram enkla argument och redogör översiktligt för konsekvenser av något tänkbart ställningstagande.
Eleven diskuterar utförligt frågor som rör det valda kunskapsområdets betydelse för individ och samhälle. I diskussionerna för eleven fram välgrundade argument och redogör utförligt för konsekvenser av något tänkbart ställningstagande.
Eleven diskuterar utförligt och nyanserat komplexa frågor som rör det valda kunskapsområdets betydelse för individ och samhälle. I diskussionerna för eleven fram välgrundade och nyanserade argument och redogör utförligt och nyanserat för konsekvenser av flera tänkbara ställningstaganden. Eleven föreslår också nya frågeställningar att diskutera.
Beröm eller ge feedback på det här materialet genom att skriva en kommentar här: