👋🏼Vi håller på att göra om Skolbanken med nytt gränssnitt och nya förbättrade funktioner! Ta en smygtitt på Nya Skolbanken här

Skolbanken – inspiration och utveckling från hela landet

La escuela

Skapad 2019-11-17 22:28 i Elinebergsskolan Helsingborg
Grundskola 7 Moderna språk - språkval
Här arbetar du med: Skolrelaterade ord och fraser Veckodagar Klockan Artikel Tener+que+verb i grundform Regelbundna AR-verb i presens Verbet estar i presens Skolan i den spansktalande världen Uppgifter: Vi kommer att arbeta med de olika texterna i boken (libro de textos): La escuela, En el recreo och En el cole. Vi arbetar även i övningsboken (libro de ejercicios)för att befästa kunskaperna. Precis som i föregående arbetsområde arbetar vi med förmågorna: läs, skriv, tala och lyssna. Redovisningsform: Arbetsområdet avslutas med ett skriftligt läxförhör om klockan v.17 och ett hörförståelsetest v.18.

Matriser

M2
La escuela

Rubrik 1

Nivå 1
Nivå 2
Nivå 3
Att lyssna
Eleven kan förstå det mest väsentliga av innehållet i tydligt talat, enkelt språk i lugnt tempo samt i enkla texter om vardagliga och välbekanta ämnen.
Eleven kan förstå det huvudsakliga innehållet och uppfatta tydliga detaljer i tydligt talat, enkelt språk i lugnt tempo samt i enkla texter om vardagliga och välbekanta ämnen.
Eleven kan förstå helheten och uppfatta väsentliga detaljer i tydligt talat, enkelt språk i lugnt tempo samt i enkla texter om vardagliga och välbekanta ämnen.
Förstå detaljer
Eleven visar sin förståelse genom att i enkel form redogöra för och kommentera innehållet samt genom att med godtagbart resultat agera utifrån budskap och instruktioner i innehållet.
Eleven visar sin förståelse genom att i enkel form redogöra för och kommentera innehåll och detaljer samt även genom att med tillfredsställande resultat agera utifrån budskap och instruktioner i innehållet.
Eleven visar sin förståelse genom att översiktligt redogöra för och kommentera innehåll och detaljer samt genom att med gott resultat agera utifrån budskap och instruktioner i innehållet.
Ny aspekt
Ny aspekt