👋🏼 Var med och förbättra Skolbanken med oss på Unikum. Svara på formuläret här

Skolbanken – inspiration och utveckling från hela landet

Terminsplanering Engelska åk4 VT20

Skapad 2020-01-08 16:09 i Lugnets skola Stockholm Grundskolor
Grundskola 4 – 6 Engelska
Vi arbetar bland annat utifrån boken Magic 4. Den handlar om fyra ungdomar från fyra delar av världen. Det är Kate från USA, Harry från England, Gopal från Indien och Kylie från Australien. Vi får följa dessa fyra personer när de bland annat äter frukost, går i skolan, skypar, sportar och drömmer om att stå på scenen.

Innehåll

 

Innehåll

  • This is me! - Vi jobbar med en "Lapbook" om oss själva vilket kommer vara ett pågående arbete under terminen som kommer att innehålla bla months, ordinalnumbers, family, colours, hobbies, food, animals. 

  • Magic -Vi arbetar utifrån boken Magic 4. Den handlar om fyra ungdomar från fyra delar av världen. Det är Kate från USA, Harry från England, Gopal från Indien och Kylie från Australien. Vi får följa dessa fyra personer när de bland annat äter frukost, går i skolan, skypar, sportar och drömmer om att stå på scenen. Du kommer att få utveckla din förmåga att lyssna och förstå, prata, läsa och skriva engelska. Vi kommer även att gå igenom grundläggande grammatik.

Vecka 3-23

  • Skrivprojekt - Vi gör ett skrivprojekt utifrån ett aktuellt ämne där vi jobbar med textskrivande och bearbetning av text.
  • Teatime - Vi fokusera på samtal med olika "topic". Här pratar vi bara engelska och jobba med olika strategier att förstå och skapa förståelse.