Skolbanken – inspiration och utveckling från hela landet

Kognitiv psykologi

Skapad 2020-01-17 13:28 i Christian 4:s gymnasium Kristianstad
Gymnasieskola Psykologi
Varför fastnar inte allt det jag har läst i mitt huvud? Varför kommer jag inte ihåg glosorna jag läste framför tv:n igår? I den kognitiva psykologin kommer vi att titta närmre på minnet och de olika delarna och hur man gör för att bäst minnas. Vi kommer även diskutera multitasking, koncentration och uppmärksamhet och vad som stör oss i vår inlärning.

Matriser

Psk
Kognitiv psykologi

E
C
A
Kognitiv psykologi
Eleverna redogör översiktligt för begränsade delar av kognitionspsykologins [...] förklaringar till mänskliga beteenden, känslor och tankar. I samband med det för eleverna enkla resonemang om psykologiska samband och relaterar till egna erfarenheter.
Eleverna redogör utförligt för delar av kognitionspsykologins, [...]förklaringar till mänskliga beteenden, känslor och tankar. I samband med det för eleverna välgrundade resonemang om psykologiska samband och relaterar till egna erfarenheter.
Eleverna redogör utförligt och nyanserat för omfattande delar av kognitionspsykologins[...] förklaringar till mänskliga beteenden, känslor och tankar. I samband med det för eleverna välgrundade och nyanserade resonemang om psykologiska samband och relaterar till egna erfarenheter.
Beröm eller ge feedback på det här materialet genom att skriva en kommentar här: