Skolbanken – inspiration och utveckling från hela landet

Fotografisk bild 1 FOAFOT51

Skapad 2020-01-20 20:55 i OS Gymnasiesärskolan Oskarshamn
Gymnasiesärskola Fotografisk bild
Du utvecklar dina/din Kunskaper om den fotografiska bildens funktion och användningsområden. Förmåga att tolka olika typer av fotografiska bilder och deras budskap. Förmåga att framställa fotografiska bilder med olika tekniker och material.

Kopplingar till läroplanen

  • Kunskapskrav
  • Eleven samtalar på ett utvecklat sätt om den fotografiska bildens funktion och användningsområden. Dessutom tolkar eleven på ett utvecklat sätt olika typer av fotografiska bilder och deras budskap. Eleven framställer också med gott resultat fotografiska bilder med olika tekniker och material.
    Foa  A
  • Eleven samtalar på ett enkelt sätt om den fotografiska bildens funktion och användningsområden. Dessutom tolkar eleven på ett enkelt sätt olika typer av fotografiska bilder och deras budskap. Eleven framställer också med tillfredsställande resultat fotografiska bilder med olika tekniker och material.
    Foa  C
  • Eleven medverkar i samtal om den fotografiska bildens funktion och användningsområden. Dessutom medverkar eleven i att tolka olika typer av fotografiska bilder och deras budskap. Eleven medverkar också i att framställa fotografiska bilder med olika tekniker och material.
    Foa  E
Beröm eller ge feedback på det här materialet genom att skriva en kommentar här: