Skolbanken – inspiration och utveckling från hela landet

Kemi - Rost

Skapad 2020-01-22 14:12 i Vidhögeskolan Varberg
Grundskola 4 Kemi
Du har arbetat med att söka fakta i olika källor som handlar om rost. Därefter har du använt fakta för att skriva en egen faktatext om rost. Frågorna vi använt har varit : Vad är rost? Hur blir det rost? Hur skyddar vi mot rost?

Matriser

Ke
Rost

Rubrik 1

Ej visad godkänd nivå åk 4
Förväntad nivå åk 4
Nivå 2
Nivå 3
Aspekt 1
Söka information
Eleven kan söka naturvetenskaplig information och använder då olika källor och för enkla resonemang om informationens och källornas användbarhet.
Eleven kan söka naturvetenskaplig information och använder då olika källor och för utvecklade resonemang om informationens och källornas användbarhet.
Eleven kan använda informationen i diskussioner och för att skapa texter och andra framställningar med god anpassning till sammanhanget.
Ny aspekt
Använda information
Eleven kan använda informationen i diskussioner och för att skapa texter och andra framställningar med viss anpassning till sammanhanget.
Eleven kan använda informationen i diskussioner och för att skapa texter och andra framställningar med relativt god anpassning till sammanhanget.
Eleven kan söka naturvetenskaplig information och använder då olika källor och för välutvecklade resonemang om informationens och källornas användbarhet.
Beröm eller ge feedback på det här materialet genom att skriva en kommentar här: