Skolbanken – inspiration och utveckling från hela landet

Månadsbrev Januari

Skapad 2020-01-23 10:01 i Moraby förskola Säter
Förskola
Lite information om vad som är på gång.

Innehåll

Månadsbrev Januari 2020 för Gläntan

Vill börja med att önska alla en god fortsättning. Det känns lite konstigt att det inte finns någon snö och att vintern försvann, den kanske kommer...?? Den här veckan tog vi ut cyklar på gården och det blev väldigt uppskattat. Ute är vi varje dag och solen lyser på oss och det känns bra.

Vecka 5 : På onsdag är Marianne tillbaka från sin långa ledighet, så vi tackar Emma för den här gången ! 

Vi har börjat med " Kompis tema " och det kommer mer information hur vi arbetar. Det känns som om barnen växt både på längden och i sin utveckling. En liten utmaning för oss alla startar på måndag. Alla blivande 5-åringar ska äta sina måltider på Loftet. Jag har förberett barnen och de har varit delaktiga i beslutet. Barnen har upplevt det som positivt och spännande, de vill känna sig stora !

Måndag 27 : Vi äter frukost på Gläntan sista gången. Pedagogerna förbereder och ställer ordning så lunchen serveras på Loftet och även mellanmålet. Vi har fortfarande vår hemvist på Gläntan. Marianne eller Lena äter med barnen samt en pedagog på blå sida.

Frukost  8.00    Lunch 11.30     Mellanmål 14.30  

Våra två blivande 4 åringar äter på Grön sida tillsammans med Marianne eller Lena och några av de äldsta barnen på Dungen.

Har ni funderingar så frågar ni men vi tror det kommer att bli bra.

Hälsningar fröknarna !

 

 

Beröm eller ge feedback på det här materialet genom att skriva en kommentar här: