Skolbanken – inspiration och utveckling från hela landet

Presentation 1: US and Civil rights movement

Skapad 2020-01-30 09:29 i Widerströmska gymnasiet Huddinge
Gymnasieskola Engelska
US and Civil rights movement, presentation in small group

Matriser

Eng
Presentation 1

Inte där ännu
E-nivå
C-nivå
A-nivå
Kritiskt granska, söka, använda information
Du väljer texter och talat språk från olika medier och kan på ett relevant sätt använda det valda materialet i sin egen produktion och interaktion.
Du väljer texter och talat språk från olika medier och använder på ett relevant och effektivt sätt det valda materialet i sin egen produktion och interaktion.
Muntligt/skriftligt
I muntliga framställningar i olika genrer kan du formulera dig relativt varierat, tydligt och relativt strukturerat. Du kan även formulera dig med flyt och viss anpassning till syfte, mottagare och situation.
I muntliga framställningar i olika genrer kan du formulera dig varierat, tydligt och strukturerat. Du kan även formulera dig med flyt och viss anpassning till syfte, mottagare och situation.
I muntliga framställningar i olika genrer kan du formulera dig varierat, nyanserat, tydligt och strukturerat. Du kan även formulera dig med flyt och anpassning till syfte, mottagare och situation.
Innehåll/företeelser
Du diskuterar översiktligt några företeelser i olika sammanhang och delar av världen där engelska används, och kan då också göra enkla jämförelser med egna erfarenheter och kunskaper.
Du diskuterar utförligt några företeelser i olika sammanhang och delar av världen där engelska används, och kan då också göra välutvecklade jämförelser med egna erfarenheter och kunskaper.
Du diskuterar utförligt och nyanserat några företeelser i olika sammanhang och delar av världen där engelska används, och kan då också göra välutvecklade och nyanserade jämförelser med egna erfarenheter och kunskaper.
Beröm eller ge feedback på det här materialet genom att skriva en kommentar här: