Skolbanken – inspiration och utveckling från hela landet

What’s up? - Unit C: Welcome to India

Skapad 2020-04-20 11:03 i Hjortsbergsskolan Falkenberg
Grundskola 5 Engelska
Vi arbetar med Unit C - ”Welcome to India” i What’s up? Vi lär oss lyssna, läsa, tala samt skriva engelska om ämnen som var och när någon är född, faktatexter om personer, länder och djur, samt om vad olika åkommor heter. I detta ingår även att vi utökar vårt ordförråd samt lär oss grammatiska strukturer, som t ex hur verben ”was/were” och ”did” används, samt ordningstal.

Matriser

En
What’s up? Unit C: Welcome to India

Unit A: fakta om djur, människor och länder samt olyckor och åkommor

Du behöver...
Godtagbara kunskaper
Mer än godtagbara kunskaper
Hörförståelse - första talad engelska
Öva mer på att förstå det mest väsentliga av tydligt talad engelska om ämnen som berör fakta om djur, länder och människor, samt olyckor och åkommor.
Du förstår det mest väsentliga av tydligt talad engelska om ämnen som fakta om djur, länder och människor, samt olyckor och åkommor.
Du förstår det huvudsakliga innehållet och tydliga detaljer i talad engelska om ämnen som fakta om djur, länder och människor, samt olyckor och åkommor.
Läsförståelse - förstå skriven engelska
Öva mer på att förstå det mest väsentliga av engelska texter om ämnen som fakta om djur, länder och människor, samt olyckor och åkommor.
Du förstår det mest väsentliga av engelska texter om ämnen som fakta om djur, länder och människor, samt olyckor och åkommor.
Du förstår det huvudsakliga innehållet och tydliga detaljer av engelska texter om ämnen som fakta om djur, länder och människor, samt olyckor och åkommor.
Tala
Öva mer på att göra dig förstådd när du talar om ämnen som fakta om djur, länder och människor, samt olyckor och åkommor.
Du gör dig förstådd när du talar om ämnen som fakta om djur, länder och människor, samt olyckor och åkommor.
Du kan uttrycka dig relativt tydligt och korrekt när du talar om ämnen som fakta om djur, länder och människor, samt olyckor och åkommor.
Skriva
Öva att göra dig förstådd när du skriver om ämnen som fakta om djur, länder och människor, samt olyckor och åkommor.
Du gör dig förstådd när du skriver om ämnen som fakta om djur, länder och människor, samt olyckor och åkommor.
Du kan uttrycka dig relativt tydligt och korrekt när du skriver om ämnen som fakta om djur, länder och människor, samt olyckor och åkommor.
Beröm eller ge feedback på det här materialet genom att skriva en kommentar här: