Skolbanken – inspiration och utveckling från hela landet

Planering v. 18-21

Skapad 2020-04-28 12:46 i Slättängsskolan Kristianstad
Grundskola 9 Engelska
Detta kommer vi att jobba med de kommande veckorna.

Innehåll

v. 18

Tisdag 28 april: Ni kommer att få göra två mindre läsförståelser, varav den första är på nivå B1 (intermediate) och den andra på nivå B2 (upper intermediate).

Onsdag 29 april: Det är oklart om jag hinner tillbaka till lektionen börjar, men oavsett om jag är där eller inte så gäller följande:

Texten "Misery" på s. 55-57 skall gås igenom och den utgör nästa veckas läxa (till onsdag 6 maj). Dessutom skall ni göra följande övningar i Workbook (börjar på s. 62): 1, 2, 3 (endast uppgift 2 och 3), 4. När det gäller övning 3 på s. 63 vill jag att ni skriver ner era svar i ett dokument som ni delar med mig. Detta skall också vara gjort till den 6 maj. För de som inte har hunnit blir det lite tid till att färdigställa uppgiften under lektionen den 5 maj.

v. 19

Tisdag 5 maj: Ni kommer att få göra en kort hörförståelse samt få tid att göra färdigt uppgifterna ni fick förra veckan och som skall vara färdiga till onsdagen den 6 maj.

Onsdag 6 maj: Förhör av läxan ("Misery"). Observera att övningarna i Workbook skall vara färdiga till idag och att vi går igenom dessa tillsammans. Ni skall ha delat dokumentet om övning 3 (uppgift 2 och 3) på s. 63 till idag. Vi går sedan igenom den lilla texten "For and Against" på s. 69 i Classbook. Den är läxa till nästa onsdag.

v. 20

Tisdag 12 maj: Vi jobbar med s. 82 i Workbook (övning 1 och 2). Uppgift 1 kommer att bli er sista skrivuppgift i grundskolan och den får ni lite längre tid på er att slutföra. Vi jobbar med den både tisdag och onsdag.

Onsdag 13 maj: Förhör av läxan "For and Against" samt arbete med dialogen från s. 82 i Workbook.

v. 21

Tisdag 19 maj: Vi slutför skrivuppgiften från förra veckan.

Beröm eller ge feedback på det här materialet genom att skriva en kommentar här: