Skolbanken – inspiration och utveckling från hela landet

Qui est-ce ?

Skapad 2020-08-21 20:28 i Brattebergsskolan 7-9 Öckerö
Grundskola 9 Moderna språk - språkval
I terminens första arbetsområde kommer ni att få lära er att beskriva personer. Redovisningen kommer att ske i form av en presentation där publiken ska rita efter dina instruktioner!

Innehåll

Matriser

M2
Qui est-ce?

E
C
Uttrycka sig muntligt
När du håller din presentation är ditt språk enkelt och begripligt. Beskrivningen innehåller tillräckligt med information för att publiken ska kunna gissa vem det är.
När du håller din presentation är ditt språk enkelt och ganska tydligt. Du har också ett visst flyt när du pratar. Beskrivningen är ganska detaljerad.
När du håller din presentation är ditt språk enkelt och ganska tydligt. Du har också ett visst flyt och du pratar ganska sammanhängande. Beskrivningen är detaljerad.
Förstå tal
När du lyssnar på presentationerna visar du att du förstår de stora dragen i beskrivningen genom att få med dessa i din bild.
När du lyssnar på presentationerna visar du att du förstår de stora dragen samt de viktigaste detaljerna genom att få med dessa i din bild.
När du lyssnar på presentationerna visar du att du förstår beskrivningen och dess detaljer genom att få med dessa i din bild.
Beröm eller ge feedback på det här materialet genom att skriva en kommentar här: