Skolbanken – inspiration och utveckling från hela landet

HT20 Friidrott

Skapad 2020-08-27 15:43 i Västervångskolan F-9 Trelleborg
Grundskola 7 – 9 Idrott och hälsa
Vi kommer att arbeta med friidrott på lektionerna i idrott och hälsa. Olika friidrottsgrenar ställer olika krav på din rörelseförmåga och koordination. Du blir bedömd på hur väl du genomför friidrottsgrenarna samt hur aktiv du är under lektionerna.

Kopplingar till läroplanen

  • Kunskapskrav
  • Eleven kan delta i lekar, spel och idrotter som innefattar komplexa rörelser i olika miljöer och varierar och anpassar sina rörelser till viss del till aktiviteten och sammanhanget.
    Idh  E 9
  • Eleven kan delta i lekar, spel och idrotter som innefattar komplexa rörelser i olika miljöer och varierar och anpassar sina rörelser relativt väl till aktiviteten och sammanhanget.
    Idh  C 9
  • Eleven kan delta i lekar, spel och idrotter som innefattar komplexa rörelser i olika miljöer och varierar och anpassar sina rörelser väl till aktiviteten och sammanhanget.
    Idh  A 9

Matriser

Idh
Idrott och hälsa åk 7-9

Rubrik 1

F
E
C
A
Delta
Eleven kan delta i lekar, spel och idrotter som innefattar komplexa rörelser i olika miljöer och varierar och anpassar sina rörelser till viss del till aktiviteten och sammanhanget.
Eleven kan delta i lekar, spel och idrotter som innefattar komplexa rörelser i olika miljöer och varierar och anpassar sina rörelser relativt väl till aktiviteten och sammanhanget.
Eleven kan delta i lekar, spel och idrotter som innefattar komplexa rörelser i olika miljöer och varierar och anpassar sina rörelser väl till aktiviteten och sammanhanget.
Beröm eller ge feedback på det här materialet genom att skriva en kommentar här: