Skolbanken – inspiration och utveckling från hela landet

Studiero

Skapad 2020-11-15 16:29 i Öjersjö Storegård Partille
Grundskola 6 SO (år 1-3)
Arbete med studiero

Innehåll

 

 

 

 

 

Hur tycker du att du har bidragit till studiero denna veckan?

 
 
Svara så ärligt du kan på frågan, jag har redan svarat på vad jag och andra lärare anser. Stämmer våra svar överens?
 
 
 
 
1 Dåligt. Jag pratar ofta rätt ut, kommenterar alltid vad mina kompisar säger och räcker inte upp handen. Kommer inte igång med arbetet utan gör andra saker istället och stör mina kompisar genom att prata eller skoja. Blir jag tillsagd bryr jag mig inte om det.
 
 
 
2 Ganska dåligt. Jag pratar ofta rätt ut, kommenterar och glömmer av att räcka upp handen. Jag stör mina kompisar ganska ofta och kommer sent igång med arbetet. Blir jag tillsagd diskuterar jag oftast emot.
 
 
 
3 Både bra och dåligt. Jag lyssnar och räcker upp handen en del men jag måste påminnas för jag dras lätt med om någon annan pratar med mig. Slutar oftast direkt om jag blir tillsagd.
 
 
 
4 Bra. Jag räcker alltid upp handen och lyssnar oftast vid genomgångar samt arbetar med det jag ska. Någon gång ibland kan jag hänga på om det blir stökigt men slutar alltid om jag blir tillsagd.
 
 
 
5 Mycket bra. Jag arbetar alltid med det jag ska, räcker upp handen och lyssnar aktivt när någon pratar. Hänger inte på om någon annan stör och jag blir aldrig tillsagd att vara tyst eller jobba.

Varje vecka skriver jag i våra skattningar här i kommentarsfältet så att ni föräldrar kan se elevens utveckling. Jag gör alltid min skattning före eleverna.

Beröm eller ge feedback på det här materialet genom att skriva en kommentar här: