Skolbanken – inspiration och utveckling från hela landet

Spirituals, gospel, blues, och jazz IND20 Ens1

Skapad 2020-11-19 16:53 i Rodengymnasiet Norrtälje
Gymnasieskola Musik
Vi spelar och sjunger spirituals, gospel, blues och jazz tillsammans.

Matriser

Mus
Spirituals, gospel, blues, och jazz IND20 Ens1

E
C
A
Eleven musicerar med viss säkerhet efter enkla notbilder och på gehör. I sitt musicerande uppvisar eleven ett visst konstnärligt uttryck och följer med viss säkerhet genrespecifika krav.
Eleven musicerar med viss säkerhet efter enkla notbilder och på gehör. I sitt musicerande uppvisar eleven ett konstnärligt uttryck och följer med viss säkerhet genrespecifika krav.
Eleven musicerar med säkerhet efter enkla notbilder och på gehör. I sitt musicerande uppvisar eleven ett gott konstnärligt uttryck och följer med säkerhet genrespecifika krav.
Eleven tar ansvar för instudering av stämmaterial inför repetition, och det musikaliska resultatet är tillfredsställande.
Eleven tar ansvar för instudering av stämmaterial inför repetition, och det musikaliska resultatet är tillfredsställande. Dessutom ger eleven välgrundade förslag på hur arbetet kan förbättras.
Eleven tar ansvar för instudering av stämmaterial inför repetition, och det musikaliska resultatet är tillfredsställande. Dessutom ger eleven välgrundade och nyanserade förslag på hur arbetet kan förbättras och upptäcker, analyserar och föreslår lösningar på olika instuderingsproblem.
Beröm eller ge feedback på det här materialet genom att skriva en kommentar här: