Skolbanken – inspiration och utveckling från hela landet

Fjärrundervisning - Idrott och Hälsa - år 7 - v.2

Skapad 2021-01-08 22:49 i Lerbäckskolan Lunds för- och grundskolor
Detta är en mall för Idrott och Hälsa på Lerbäckskolan i Lund.
Grundskola 7 – 9 Idrott och hälsa
Upplägget kommer se ut på liknande sätt de veckor vi har fjärrundervisning för att ni ska känna igen er i arbetssättet. Första lektionen i veckan får ni en uppgift, som handlar om att förbereda er på olika sätt inför den kommande lektionen, detta kan handla om att se en film, förbereda träning eller andra typer av uppgifter. Andra och tredje lektionen i veckan kommer ni sedan avsluta sammanfatta och redovisa den uppgift ni förberedde under första lektionen. Tanken är att alla uppgifter ska hinnas med under den tid ni har lektioner på schemat. Ambitionen är att i stort sett allt ska gå att redovisa muntligt genom att ni filmar er själva.

Innehåll

  • Enligt ordinarie schema ses vi genom att ni kopplar upp er på länk som ni hittar i Google Classroom under ämnet "Google Meet"
  • Första lektionen i veckan får ni en uppgift, som handlar om att förbereda er på olika sätt inför den kommande lektionen, detta kan handla om att se en film, förbereda träning eller övriga uppgifter. Uppgiften kan också handla om att rent praktiskt genomföra ett träningspass med återkoppling.
  • Andra och tredje lektionen i veckan kommer ni sedan arbeta med, sammanfatta, avsluta och redovisa den uppgift ni förberedde under första lektionen. Och som jag tidigare nämnt är tanken att alla uppgifter ska hinnas med under den tid ni har lektioner på schemat. Ambitionen är att i stort sett allt ska gå att redovisa muntligt genom att ni filmar er själva.

Uppgifter

  • Intervju, Hälsa

Beröm eller ge feedback på det här materialet genom att skriva en kommentar här: