👋🏼 Var med och förbättra Skolbanken med oss på Unikum. Svara på formuläret här

Skolbanken – inspiration och utveckling från hela landet

English 6: midterm - writing

Skapad 2021-01-19 09:48 i S:t Lars gymnasium Linköping
Gymnasieskola Engelska
mitterminstest - uppsats

Innehåll

En uppsats som skrivs på plats i klassrummet under 2 timmar.

 

Använd er av de uppsatser vi jobbat med och betygssatt för att strukturera upp er egna. 

 

k4: språkriktighet

k5 innehåll - anpassning - strategier

Uppgifter

  • Bedömningsuppgift: midterm - writing

Kopplingar till läroplanen

  • Centralt innehåll
  • Muntlig och skriftlig produktion och interaktion i olika situationer och med olika syften, där eleverna argumenterar, rapporterar, ansöker, resonerar, sammanfattar, kommenterar, värderar och motiverar sina åsikter.
    Eng  -

Matriser

Eng
English 5: Midterm - writing

E
C
A
K. 4 - språklig korrekthet
I (muntliga) och skriftliga framställningar i olika genrer kan eleven formulera sig relativt varierat, tydligt och relativt strukturerat. (Eleven kan även formulera sig med flyt och viss anpassning till syfte, mottagare och situation. Eleven bearbetar, och gör enkla förbättringar av, egna framställningar.)
I (muntliga) och skriftliga framställningar i olika genrer kan eleven formulera sig varierat, tydligt och strukturerat. (Eleven kan även formulera sig med flyt och viss anpassning till syfte, mottagare och situation. Eleven bearbetar, och gör välgrundade förbättringar av, egna framställningar.)
I (muntliga) och skriftliga framställningar i olika genrer kan eleven formulera sig varierat, nyanserat, tydligt och strukturerat. (Eleven kan även formulera sig med flyt och anpassning till syfte, mottagare och situation. Eleven bearbetar, och gör välgrundade och nyanserade förbättringar av, egna framställningar.)
K. 5 Anpassning av språk
Eleven kan formulera sig med viss anpassning till syfte, mottagare och situation.
Eleven kan även formulera sig med anpassning till syfte, mottagare och situation.
Eleven kan även formulera sig med anpassning till syfte, mottagare och situation.
K. 5Ledighet och flyt i språket samt interaktion
I (muntlig) och skriftlig interaktion i olika, även formella och komplexa, sammanhang kan eleven uttrycka sig tydligt och med flyt samt med
I (muntlig) och skriftlig interaktion i olika, även formella och komplexa, sammanhang kan eleven uttrycka sig tydligt, relativt ledigt och med flyt
I (muntlig) och skriftlig interaktion i olika, även formella och komplexa, sammanhang uttrycker sig eleven tydligt, ledigt och med flyt
K. 5 strategier
Dessutom kan eleven välja och använda i huvudsak fungerande strategier som i viss mån löser problem i och förbättrar interaktionen.
Dessutom kan eleven välja och använda fungerande strategier som löser problem i och förbättrar interaktionen.
Dessutom kan eleven välja och använda väl fungerande strategier som löser problem i och förbättrar interaktionen och kan föra den framåt på ett konstruktivt sätt.