👋🏼 Var med och förbättra Skolbanken med oss på Unikum. Svara på formuläret här

Skolbanken – inspiration och utveckling från hela landet

Reklam för en dryck

Skapad 2021-03-31 09:20 i Vasaskolan Hedemora
Grundskola F – 9
Arbeta enskilt eller i mindre grupp. Du/ni skall lansera en ny dryck med en reklamaffisch, bestäm vad drycken skall heta och smaka och gör en reklamaffisch som passar ihop med detta. Du kan även göra en etikett som skall sitta på flaskan genom att rita den på ett papper eller designa den i ett program på datorn. Vill ni arbeta i grupp går det bra och dela upp vem som gör vad.

Innehåll

Arbeta enskilt eller i mindre grupp. Du/ni skall i Bilden göra reklam för en dryck. Du hittar på hur den smakar och du hittar på ett namn för drycken sedan skall du göra en reklamaffisch i stort format för drycken om du vill kan själva förpackningen/flaskan vara med på bilden annars inte, men namnet för drycken skall vara med sedan behöver du en passande bild, arbeta även med färger, olika smaker brukar ha olika färger och smakerna kan associeras till vissa miljöer, exempelvis vildhallon, då skulle man kunna ha med en skog i bilden på affischen på något sätt.

Om ni arbetar i grupp kan någon i gruppen göra en etikett till flaskan genom att rita på ett papper hur den skall se ut eller i ett program på datorn. Alla i gruppen skall göra ett arbete, antingen affisch eller etikett, det kan vara olika förslag.