👋🏼Vi håller på att göra om Skolbanken med nytt gränssnitt och nya förbättrade funktioner! Ta en smygtitt på Nya Skolbanken här

Skolbanken – inspiration och utveckling från hela landet

Planering v 16 nk1b

Skapad 2021-04-18 19:54 i Sannarpsgymnasiet Halmstad
Gymnasieskola Naturkunskap
Denna vecka har vi 3 lektioner mån, ons och tors. Måndag har vi distansundervisning och ons,tors är vi på plats i skolan med närundervisning. Tänk på att följa de riktlinjer som finns vad gäller distans så gott vi nu kan göra det då vi är i skolan. Vi kommer ibland att ha möjlighet att dubbla salar då vi är i skolan för att på det sättet hålla distans. Därför kommer vi att dela upp klassen ibland i 2 halvor. Denna veckan och kommande veckor kommer vi att arbeta med tema kemi. Vi är några som fortfarande har kvar lite på ekologisamtalen och vi har avsatt tid på ons för detta. Jag har gjort nya pargrupper för vårterminen som jag publicerat i vårt nk1b Team. Pargrupperna planeras att arbeta tillsammans under olika uppgifter som planeras att ni ska genomföra under våren.

Innehåll

Vecka 16.
SA20E
Mån 19 april kl 09.35-10.25 sal  Teams distansundervisning                      
Teori: Grundläggande begrepp kemi. Översikt av den historiska utvecklingen som lett fram till dagens moderna atommodell. Anteckna på papper.  
Läs sedan på och repetera det du antecknat.

Ons 21 april kl 14.35-15.50 sal 730: Storgrupp A, 717: Storgrupp: B.
Eget arbete: storgrupp A: Laboration, storgrupp B: arbete med instuderingsfrågorna 1:8-1:16 samt att skriva labbrapportsmall med rubriker mm.
Test: risksymboler.

Tors 22 april kl 14.00-14.50 sal Teams distansundervisning.
Eget arbete: storgrupp B: Laboration, storgrupp A: arbete med instuderingsfrågorna 1:8-1:16 samt att skriva labbrapport med rubriker mm.