👋🏼 Var med och förbättra Skolbanken med oss på Unikum. Svara på formuläret här

Skolbanken – inspiration och utveckling från hela landet

Generation 2.0

Skapad 2021-05-06 12:31 i Kärlekens skola Halmstad
Grundskola 7 – 9 Moderna språk - språkval
Eine Textarbeit über sozialen Medien, Online-Dienste und Handys

Innehåll

Baserat på texterna ni haft i läxa samt övrigt material som finns i häftet "Generation 2.0" ska ni skriva en text om era egna mobil- och internetvanor. Ni får ett par lektioner till att förbereda er och sen skrivs provet torsdag 27 maj. 

Matriser

M2
Skriftlig produktion

Nivå 1
Nivå 2
Nivå 3
Nivå 4
SKRIVA
I skriftliga framställningar av olika slag kan eleven formulera sig enkelt och begripligt med fraser och meningar.
I skriftliga framställningar av olika slag kan eleven formulera sig enkelt, relativt tydligt och till viss del sammanhängande.
I skriftliga framställningar av olika slag kan eleven formulera sig enkelt, relativt tydligt och relativt sammanhängande.
SKRIVA
För att förtydliga och variera sin kommunikation kan eleven bearbeta och göra enstaka enkla förbättringar av egna framställningar.
För att förtydliga och variera sin kommunikation kan eleven bearbeta och göra enkla förbättringar av egna framställningar.
För att förtydliga och variera sin kommunikation kan eleven bearbeta och göra enkla förbättringar av egna framställningar.
KÄLLOR
Eleven kan välja bland texter och talat språk av enkel karaktär och från olika medier samt med viss relevans använda det valda materialet i sin egen produktion och interaktion.
Eleven kan välja bland texter och talat språk av enkel karaktär och från olika medier samt på ett relevant sätt använda det valda materialet i sin egen produktion och interaktion.
Eleven kan välja bland texter och talat språk av enkel karaktär och från olika medier samt på ett relevant och effektivt sätt använda det valda materialet i sin egen produktion och interaktion