👋🏼 Var med och förbättra Skolbanken med oss på Unikum. Svara på formuläret här

Skolbanken – inspiration och utveckling från hela landet

Resultat kursprov - Speaking

Skapad 2021-06-02 11:40 i Midsommarkransens gymnasium Stockholm Gymnasieskolor
Gymnasieskola Engelska
Resultat för muntlig interaktion från maj 2021

Matriser

Eng
Speaking English 5

Rubrik 1

E
D
C
B
A
Formulering
Eleven formulerar sig på engelska sammanhängande, tydligt och med visst flyt i tal och skrift i olika genrer samt med viss anpassning till syfte, mottagare och situation.
Eleven formulerar sig på engelska sammanhängande, strukturerat, tydligt, med viss variation och visst flyt i tal och skrift i olika genrer samt med viss anpassning till syfte, mottagare och situation.
Eleven formulerar sig på engelska sammanhängande, strukturerat, tydligt, ledigt, med variation och flyt i tal och skrift i olika genrer samt anpassat till syfte, mottagare och situation.
Förbättringar
Dessutom bearbetar eleven, och gör enkla förbättringar av, egna framställningar.
Dessutom bearbetar eleven, och gör välgrundade förbättringar av, egna framställningar.
Dessutom bearbetar eleven, och gör välgrundade och nyanserade förbättringar av, egna framställningar.
Strategier
Dessutom använder eleven några strategier som löser enkla problem i kommunikationen.
Dessutom använder eleven några strategier som löser olika problem i kommunikationen och bidrar till att interaktionen får visst flyt.
Dessutom använder eleven några strategier som effektivt löser olika problem i kommunikationen och bidrar till att interaktionen får flyt och förs framåt på ett konstruktivt sätt.
Kommunikation
Eleven kommunicerar på engelska i tal i olika, även mer formella, sammanhang, tydligt och med visst flyt samt med viss anpassning till syfte, mottagare och situation.
Eleven kommunicerar på engelska i tal i olika, även mer formella, sammanhang, aktivt, tydligt, varierat och med flyt samt med viss anpassning till syfte, mottagare och situation.
Eleven kommunicerar på engelska i tal i olika, även mer formella, sammanhang, ledigt, aktivt, tydligt, varierat och med flyt samt anpassat till syfte, mottagare och situation. Dessutom använder eleven några strategier som effektivt löser olika problem i kommunikationen och bidrar till att interaktionen får flyt och förs framåt på ett konstruktivt sätt.
Egna kunskaper
Eleven diskuterar på engelska översiktligt några livsvillkor, samhällsfrågor eller kulturella företeelser i olika sammanhang och delar av världen där engelska används. I diskussionen gör eleven enkla jämförelser med egna erfarenheter och kunskaper.
Eleven diskuterar på engelska utförligt och välgrundat några livsvillkor, samhällsfrågor eller kulturella företeelser i olika sammanhang och delar av världen där engelska används. I diskussionen gör eleven välgrundade jämförelser med egna erfarenheter och kunskaper.
Eleven diskuterar på engelska utförligt, välgrundat och nyanserat några livsvillkor, samhällsfrågor eller kulturella företeelser i olika sammanhang och delar av världen där engelska används. I diskussionen gör eleven välgrundade och nyanserade jämförelser med egna erfarenheter och kunskaper.