👋🏼 Var med och förbättra Skolbanken med oss på Unikum. Svara på formuläret här

Skolbanken – inspiration och utveckling från hela landet

Planering vecka 40 nk1b

Skapad 2021-10-04 07:09 i Sannarpsgymnasiet Halmstad
Gymnasieskola Naturkunskap
Denna vecka har vi 3 lektioner, mån, tors och fre. De flesta är nu klara med trädtestet. Några har det kvar och vi får hitta ett tillfälle framöver. Vi arbetar nu med temat om Livets villkor och Jordens levande varelser. Under vecka 40 planerar vi att genomföra en uppgift som heter Sannarpsdammen. Uppgiften finns utlagd på lärloggen i UNIKUM. Vi diskuterade innehållet och genomförandet i fredags(v 39). Uppgiften går ut på att studera och dokumentera(skriva och fotografera) området i och omkring Sannarpsdammen, se karta. Ni ska skriva en rapport på det ni kommer fram till enligt den mall som finns med i uppgiftsbeskrivningen. Deadline för inlämning behöver vi komma överens om tillsammans. Mitt förslag är fre 15 oktober kl 24.00. Inlämning ska ske via UNIKUM, inlämningsportal för uppgiften öppnas under vecka 41. Vi planerar att ha ett prov på temat Livets villkor och Jordens levande varelser i november, datum efter överenskommelse i klassen.

Innehåll

Vecka 40

SA21D
Mån 4 okt kl 09.35-10.55 sal 717.
Uppgift:
 Sannarpsdammen. Storgrupp A arbetar med del A(vattendelen) och storgrupp B arbetar med del B(landområdet). Glöm inte att dokumentera genom att skriva och fotografera.

Tors 7 okt kl 09.20-10.30 sal 730, 717.
Uppgift:  Sannarpsdammen. Storgrupp A arbetar med del B(landområdet) och storgrupp B arbetar med del A(vattenområdet). Glöm inte att dokumentera genom att skriva och fotografera.

Fre 8 okt kl 14.50-15.40 sal: valfri plats gruppvis.
Uppgift:  Sannarpsdammen. Samtliga grupper skriver på sina rapporter som senare ska lämnas in.