👋🏼 Var med och förbättra Skolbanken med oss på Unikum. Svara på formuläret här

Skolbanken – inspiration och utveckling från hela landet

Tyska skriftligt/muntligt prov

Skapad 2022-05-24 10:29 i Östergårdsskolan Halmstad
Grundskola 9 Moderna språk - språkval
Du visar att du kan: *berätta om din framtid (muntligt prov) *berätta lite om dig själv och om vad du har gjort (skriftligt)

Matriser

M2
Muntligt (futurum) - Skriftligt (perfekt)

Nivå 1
Nivå 2
Nivå 3
Nivå 4
Skriva
Du når ännu inte kunskapskravet för skriftlig förmåga.
I skriftliga framställningar av olika slag kan eleven formulera sig enkelt och begripligt med fraser och meningar. För att förtydliga och variera kan eleven bearbeta och göra enstaka enkla förbättringar av egna framställningar.
I skriftliga framställningar av olika slag kan eleven formulera sig enkelt, relativt tydligt och till viss del sammanhängande. För att förtydliga och variera kan eleven bearbeta och göra enkla förbättringar av egna framställningar.
I skriftliga framställningar av olika slag kan eleven formulera sig enkelt, relativt tydligt och relativt sammanhängande. För att förtydliga och variera kan eleven bearbeta och göra enkla förbättringar av egna framställningar.
Tala
Du når ännu inte kunskapskravet för muntlig förmåga.
I muntliga framställningar av olika slag kan eleven formulera sig enkelt och begripligt med fraser och meningar. För att förtydliga och variera kan eleven bearbeta och göra enstaka enkla förbättringar av egna framställningar.
I muntliga framställningar av olika slag kan eleven formulera sig enkelt, relativt tydligt och till viss del sammanhängande. För att förtydliga och variera kan eleven bearbeta och göra enkla förbättringar av egna framställningar.
I muntliga framställningar av olika slag kan eleven formulera sig enkelt, relativt tydligt och relativt sammanhängande. För att förtydliga och variera kan eleven bearbeta och göra enkla förbättringar av egna framställningar.